Coole keukenspoelbakken

GROHE lanceert een nieuwe reeks keukenspoelbakken in tijdloos design en maakt zo het koken stijlvoller.  De keuken-spoelbakken passen bij elke type keuken en zijn erg praktisch in combinatie met de GROHE keukenkranen. ​

spoelbak gootsteen voor keukenPotten vullen, groenten spoelen, afwassen na een maaltijd,… De gootsteen is een plaats waar je elke dag talloze keren een tussenstop maakt. Waarom zou je niet kiezen voor een gootsteen die je behoeften zowel op het gebied van kwaliteit als design vervullen?

De keukenspoelbakken zijn ontworpen voor elk type keukenplan. De reeks innovatieve, moderne ontwerpen zijn perfect voor elke keuken. Zo kan je kiezen uit compacte modellen met geïntegreerde afvoer, grote dubbele spoelbakken voor wanneer je extra plaats nodig hebt, en chique ingebouwde spoelbakken.

De perfecte match

De spoelbakken zijn ontworpen met oog op een perfecte match- met je kraan, je  keuken en je levensstijl. Alle gootstenen zijn moeiteloos te combineren met de GROHE keukenkranen en watersystemen, zowel qua ontwerp als bruikbaarheid.

Omdat de reeks spoelbakken van zoveel verschillende designs en voordelen hebben, is een keuze maken uit de serie niet gemakkelijk. Voor de twijfelaars onder ons zorgde GROHE voor vier kant-en-klare voorverpakte gootsteen- en kraanbundels bestaande uit een spoelbak en een kraan uit de Bau-, Eurosmart-, Concetto- of Minta-series. Daardoor wordt meteen ook het ontwerp-, aankoop- en installatieproces versneld.

Kleine details, grote impact

De GROHE keukenspoelbakken staan voor innovatie. Geïnteresseerden hebben de keuze uit maar liefst acht verschillende designs, gaande van klassieke en tijdloze modellen tot minimalistische modellen: K200, K300, K400, K400+, K500, K700, K800, K1000. Je kan de spoelbakken als compact model kopen met ingebouwd afdruiprek, maar er zijn ook anderhalve of grote dubbele modellen en zelfs ingebouwde design gootstenen. Het resultaat zijn een reeks spoelbakken die samen te stellen zijn volgens ieders budget.

Alle gootstenen beschikken over onderstaande technische specificaties:

De keukenspoelbakken zijn minimaal 16 cm diep en passen dus perfect in elke keuken.
Met een externe bedieningsknop kan je het water vanzelf laten wegspoelen en hoef je dus je handen niet in het vuile water te stoppen.

De GROHE Whisper isolering zorgt ervoor water stil kan wegspoelen.
Indien de kraan blijft lopen, zorgt de overloop ervoor dat er zo weinig mogelijk water verspild wordt.

Je kan een keuze maken uit staaldikten gaande van 0,6 mm tot 1 mm en tussen twee soorten roestvrij staal. Elke spoelbak van GROHE staat voor hoge kwaliteit, maar de K400+ modellen in het bijzonder zijn ook verkrijgbaar in roestvrij staal van AISI 316, het zogenaamde marinestaal en zijn volledig bestand tegen roest en slijtage.

De gepatenteerde borsteltechniek GROHE Satin Finish op de reeksen K300-K1000 geeft de spoelbakken de karakteristieke extrazachte satijnafwerking en zorgt ervoor dat het roestvrijstalen oppervlak gladder is en dus makkelijk schoon te houden.

Het QuickFix systeem en de verwisselbare designs zorgen ervoor dat je de keukenspoelbak in enkele minuten probleemloos zelf kunt installeren dankzij de voorgestanste gaten waar de kraan komt en de meegeleverde sifon voor onder de gootsteen.

Meer info op https://www.grohe.be