Door 28/05/2015 Lees verder →

Zomertip: The New 3SIXTY Rooftop Bar in Knokke

Wie dol is op zomerse rooftop bars moet vanaf midden juli richting Knokke. Het alom gekende Memlinc Palace Hotel aan het Albertplein installeert er een splinternieuwe 3Sixty Rooftop bar.

Knokke Rooftop Bar

Zon, zee, strand en … rooftop bars. Dat zijn de ingrediënten voor het ultieme vakantiegevoel. En nee, je hoeft hiervoor niet meteen naar de andere kant van de wereld te reizen (hetzij misschien voor de zongarantie). Maar ook aan onze eigen Noordzee valt er binnenkort weer heel wat te beleven. Een dagje Knokke sluit je voortaan af met een drankje en een hapje in de 3Sixty Rooftop Bar van het Memlinc Palace hotel.

Memlinc Palace Hotel in Knokke

Het geklasseerde en op een na oudste hotel in Knokke‐Heist bestaat al sinds 1923 en is nog altijd in handen van de familie Deklerck. Memlinc Palace telt al twee restaurants en een prachtige lounge bar. Nu komt daar nog een hippe rooftop bar bij. De 3SIXTY Rooftop Bar straalt dezelfde look & feel uit van het Hotel en de andere Palace horecazaken: ‘Palace Restaurant’, ‘Palace Seafood’ & de ‘Palace Lounge’ en is elke dag open van 11 tot 22u. Tijdens de middag geniet je à la carte van hoogstaande culinaire hapjes of een zeeverse plateau fruits de mer.

Vanaf 16u tot 20u start je met een apero terwijl je luistert naar leuke DJ-beats onder de stralende zon. Om 20u wordt de bbq aangestoken. De 3SIXTY Bar werkt enkel met kwaliteitsvolle lokale producten en heeft plek voor 60 couverts of 80 personen als het enkel is voor een drankje.

Katja Cloetens

Geplaatst in : Vrije tijd

Comments are closed.