Vier Valentijn lekker gezellig thuis: 5 tips

valentijn thuisJe hoeft geen tonnen geld uit te geven om een romantische Valentijn te beleven. Thuis blijven kan ook leuk zijn met deze tips. Hebben jullie kids? Zorg dan wel dat zij een avondje bij de grootouders terecht kunnen. Klaar voor een passionele avond?

1. Kamerpicknick met chocoladefondue

Ook al is het nog koud buiten, picknicken kan altijd. Dekentje, kaarsjes en een heerlijke maaltijd: check! Als afsluiter laat je de chocoladefondue zijn werk doen. Combineer met vers fruit als ideale aanzet voor de rest van een avond vol verrassingen

2. Champagneontbijt op bed

Oké, hier komt even wat planning vooraf aan te pas. Zoek een bakker die ontbijt aan huis levert en bestel een volledige ontbijtmand met alles erop en eraan. Zo hoef je zelf ’s ochtends de deur niet uit. Serveer er een glaasje champagne bij en geniet samen van een extra lange ochtend in bed.

3. Victoria’s Secret lingerieshow

Waan je even een topmodel en demonstreer je nieuwste lingerie vol zelfvertrouwen aan je vriend. Ook al heb je niet de ideale maten zoals Heidi Klum, daar zal hij heus niet op letten. Integendeel, vergeet al je complexen en laat je volledig gaan. Wedden dat hij het geweldig vindt! Wij hebben trouwens nog een geweldige tip voor mooie lingerie.

 4. Op veroveringstocht doorheen het huis

Wees creatief en knutsel een spel in elkaar met opdrachten en tips. Verstop ze doorheen het hele huis en laat hem zoeken. De prijs? Jezelf met alleen een strik er rond. Wil je het hem niet te gemakkelijk maken. Stop er dan een opdrachtje tango dansen bij. Nog romantisch ook!

 5. Je badkamer als wellness oord voor twee

Shop enkele geurkaarsen en rozenblaadjes en versier er de hele badkamer mee. Laat het bad lekker vollopen en zorg voor een rustig muziekje op de achtergrond. Wat hebben jullie nog meer nodig om samen te relaxen. Een massage achteraf misschien? Rituals heeft hiervoor heerlijk geurende producten.
Katja Cloetens