Welke nagellak zet mijn verlovingsring in de verf?

Witgouden verlovingsring wordt in de verf gezet door felroze nagellakGing je partner onlangs door de knie met een prachtige diamanten verlovingsring? Dan wil je hem vast overal tonen. Zorg ervoor dat je ring altijd straalt en overal opvalt door hem in de verf te zetten met deze nagellakkleuren.

Klassieke tinten

Lichtroze of nude nagellak is altijd een winnaar. Da zachte kleuren zijn heel elegant, maar trekken toch de aandacht naar je verzorgde handen. Er is een perfecte kleur voor elke huidtint, en allemaal brengen ze je ring naar de voorgrond.

Zomers pastel

Zonnige dagen, fleurige jurken en kleurige cocktails vragen een andere aanpak. Kies tijdens de zomer de mooiste pastelkleuren die iedere outfit aanvullen en elke diamanten ring doen schitteren. Prijkt er een gekleurde steen op je verlovingsring? Kies dan een complementaire pastelkleur. Vrolijk, maar subtiel.

Uitgesproken kleuren

Maak je graag een statement met opvallende kleuren en gedurfde combinaties? Ga dan zonder twijfel voor een uitgesproken kleur! Felroze, oceaanblauw, oranje of mauve maken je nieuwe ring dé blikvanger van je look. Vul je gedurfde nagels aan met bijpassende accessoires en je bent klaar om op te vallen.

Rood en roder

Kies je voor je make-up resoluut voor een zwoele rode lip? Dan mogen je nagels niet achterblijven! Passioneel dieprood trekt de aandacht naar je ring en brengt hem helemaal tot leven.

Black is back

Zwarte nagellak is een tijdloos statement die stijlvol, maar toch apart past bij elke look. In combinatie met een smokey eye, little black dress, zilveren clutch en rode pumps steelt je ring de show – en jij ook.