Terug naar school: hippe boekentassen

De eerste schooldag sluipt dichterbij en stilaan wordt het tijd om schoolgerief te shoppen. Wij hebben alvast de leukste boekentassen voor je uitgezocht. Sportief, trendy of comfortabel. Ideaal om mee te gaan werken, of om aan je kids cadeau te doen.

De I AM bags (1) zijn bedoeld als ‘expressiemiddel’ voor de echte student. Het label promoot de tas als een trouwe ‘buddy’ waarmee je een statement maakt. Durf je identiteit te tonen. Zij zijn gefabriceerd in kwaliteitsvol polyester en waterproof.

Dakine (2) lanceerde een nieuwe street collectie, Parkdale genaamd. Het merk combineerde ‘vintage’ met de beste materialen en coole features. Ze komen in 4 verschillende stijlen met telkens 3 à 4 verschillende kleuren.

Ook Pull-In (3) pakte het sportief aan. Maar wil je sportief combineren met fashion, dan is de Back to School-collectie van Roxy (4) iets voor jou. Van laptoptassen tot rugzakken en boekentassen in verschillende materialen, je vindt heel wat variatie in dit assortiment.

Wie dagelijks zware materialen zoals dikke schoolboeken moet meenemen, let beter op het gewicht van de tas en de functionaliteiten die de tas biedt om het gewicht op te vangen. Brede draagriemen, een stevige bodem en wieltjes onderaan. Delsey (5) heeft het recept voor toffe boekentassen die wat gewicht aankunnen.

(6) MOOSE in the CITY in Antwerpen is altijd mee met de trends en heeft nu deze ergonomische rugzak in de winkel in felle en minder felle kleuren. Omwille van de eenvoudige, simpele functies, groeide deze backpack al snel uit tot de must-have voor school, weekendjes weg en zelfs werk. Hij is uiterst stevig en gemaakt van lichte vinylon. Op de achterkant staat ook het logo, dat dienst doet als reflector.

Terug naar school met een hippe boekentas

 

 

Katja Cloetens