Roze accessoires voor de winter

Roze handtasRoze maakt ons happy, ook in de winter. En dat heeft Barts goed gezien: het label lanceerde een hele pink collectie! Hier enkele leuke, roze accessoires voor een warme en vooral knusse winter.

Op roze wolkjes

Ben je nog niet helemaal op de hoogte van de nieuwste wintertrends op gebied van accessoires? Geen enkel probleem! Barts somt maar al te graag de noodzakelijke benodigdheden voor iedere wintergarderobe 2013-2014 op. De meest opvallende trend dit najaar is pink: alles draait rond ‘la vie en rose’!

Van zeemzoete tot poederachtige tinten: deze winter bekijkt iedere fashionista het leven door een roze bril. Voornamelijk suikerspinroze is hipper dan ooit. Beperken tot één stuk moet je je daarbij niet. Je kan volop experimenteren met verschillende gradaties roze accessoires en die met elkaar combineren.

Oorwarmer als hoofdtelefoon

Ook het nieuwe oorwarmersassortiment van Barts bevat enkele roze exemplaren. Laat de wind dus maar huilen langs je gezicht. Vanaf heden ben je stijlvol voorbereid voor de aftrap van de strenge winter. Wil je je kapsel niet in de war brengen? Dan zijn er innoverende oorwarmers waarbij het verbindstuk in de nek kan worden geplaatst.

En alsof dat nog niet genoeg is, lanceert Barts dit jaar voor het eerst oorwarmers die je kan aansluiten aan iedere draagbare muziekspeler. Handig en hip!
Jouw favoriet?

Roze accessoires

 

Katja Cloetens