De mooiste trouwringen? Ga eens langs Muhjo.

trouwringen verlovingsringenStAen begon ooit met een kleurrijke collectie juwelen genaamd ‘Liquid Marble’. Ondertussen ontwierp hij nog een vijftal andere collecties waaronder recent een uitgebreid assortiment aan trouwringen en verlovingsringen. Deze worden steeds op maat gemaakt en met de klant besproken en ontworpen. De collectie is volledig aanpasbaar en is zowel beschikbaar in zilver als in geel-, wit- en roodgoud. Alle modellen liggen gepresenteerd in Muhjo, de permanente winkel van stAen.

Wie langs komt bij Muhjo kan een hele reeks voorbeelden bekijken en aanpassen. Je wordt begeleid in het kiezen van een gepast model en krijgt advies over de verschillende opties qua materiaal. Ook de ringbreedte kan je naar eigen smaak uitkiezen en je kan al dan niet één of meerdere diamantjes in de ring laten zetten. De keuzemogelijkheden zijn groot zodat het resultaat perfect bij jullie past. Eenmaal jullie gekozen hebben, meten we jullie ringmaten precies op en stellen we een vrijblijvende offerte op. Dan is het enkel nog een kwestie van na te denken over een persoonlijke gravure die jullie ringen helemaal af maakt.

‘Muhjo’ (museum hedendaags juweelontwerp) ligt op het Antwerpse Zuid te midden van de museumbuurt. Vandaar ook de naam als speelse knipoog naar het Muhka en het Momu. Hier liggen alle collecties gepresenteerd en kan je vrijblijvend een kijkje komen nemen. 

Volg stAen op Facebook.