Clio Goldbrenner Lente /Zomer 2016

Voor de lente-zomercollectie 2016 koos Clio Goldbrenner voor contrast en een vleugje pastel. De stertinten van het seizoen zijn parelgrijs, amethist en verschoten blauw. Zachte tinten dus, maar wel chic, vlijmscherp en vol contrast. Dit seizoen gaat Clio Goldbrenner nog een stap verder in het bewerken van de huiden : luxematerialen en uitmuntend vakmanschap geven haar tassen een onnavolgbare allure en een unieke touch. Ze blijft experimenteren, zich amuseren en conventies met de voeten treden : hagedisleer krijgt kreukels en een veelkleurige glans, pythonleer grafische prints en een nevelachtige symmetrie, vlechtwerk wordt opgesmukt met geïriseerde banden en alligatorleer pronkt met een subtiele glans.

goldbrenner handtassen

Naast de voortaan klassieke modellen duiken nu ook unieke stukken op : Héraclès is de ultieme draagtas, Zeus de superchique overslagtas, Dionysos is een heerlijk minitasje met exquise retro-look, Hephaistos, de perfecte shopper. Ten slotte !s er ook Clio Petit, de ronde versie van de iconische tas van het merk.

 

De collectie is luxueus en compleet : er is mini en maxi, er zijn soepele en gestructureerde modellen, en ook stevige tassen voor alle omstandigheden. Leidmotief van dit alles : elke vrouw moet een tas vinden die haar doet schitteren en haar typeert. En hierin munt Clio Goldbrenner uit.