An Lemmens ontwerpt JBC feestcollectie

An Lemmens, presentatrice bij VTM, ontwierp exclusief voor de Belgische modeketen JBC een glamoureuze feestcollectie. De collectie kwam tot stand in het kader van JBC’s samenwerking met DAA, Designers Against aids.

Vorig jaar al vroeg modelabel JBC aan An Lemmens om samen te werken, maar het bekende tv-gezicht had het toen veel te druk. Dit jaar kon An wel tijd maken en ontwierpen ze samen een prachtige feestcollectie, bestaande uit cocktailjurken, kokerrokken en blousen. JBC gaf An volledig carte blanche, zodat ze echt haar eigen ding ervan kon maken. En dat valt ook te merken. Haar eigen inbreng en persoonlijkheid komen helemaal tot hun recht in de “typisch An”-kledingstukken. Alle items kunnen dan ook perfect in haar eigen kleerkast hangen. De eigenzinnige presentatrice wilde een vrouwelijke, maar tegelijk ook speelse feestcollectie met een vleugje glamour en een vintage ondertoon. Net zoals we haar kennen vanop televisie dus. Aan de binnenkant van de kledij staan een vogeltje en een vos, letterlijk en figuurlijk een “inside joke” van An Lemmens. Als kleuren koos An tinten die ze zelf graag ziet: muntgroen, lichtroze, zwart en marineblauw.

An Lemmens voor JBCDesigners Against Aids

An staat volledig achter het idee van DAA en vindt het belangrijk om jongeren meer bewust te maken van de mogelijke gevaren van onveilig vrijen. DAA zoekt dan ook naar middelen die nauw aansluiten bij de leefwereld van jongeren, om hen te overtuigen. De kledingcollectie in samenwerking met JBC en An Lemmens is alvast een geslaagd initiatief. Haar imago is dan ook onlosmakelijk verbonden met jongerencultuur. An begon als presentatrice voor TMF en presenteerde al vele jongerenprogramma’s zoals “Zoom!” en “Oh my God!”, maar ook “De Afrekening” op Studio Brussel en “So you think you can dance” staan op haar palmares. 25% van de opbrengst van de collectie gaat naar de strijd tegen HIV/AIDS.

Neem zeker ook een kijkje op de website van JBC, An Lemmens collectie.

Bekijk de TV-Spot.

 

Katja Cloetens