Veronique De Cock start online shop

veronique de cockVandaag opende Veronique De Cock haar webshop. Een online winkel met kledij, accessoires en tassen van onder meer Chanel, Gucci, Louis Vuitton en Chloé, maar aan meer dan aanvaardbare prijzen. Volgens Veronique dan toch.

We citeren wat ze zelf op de site plaatst:

Na 20 jaar in de modewereld te hebben gewerkt als model, jaren modetijdschriften te volgen, de grote defilés te bekijken, was het tijd om mijn modepassie eindelijk om te zetten in een winkel, waarin iedereen zich kan vinden. M’n eigen, kleine online web-winkel waar je vanaf nu terecht kan voor exclusieve kledij en tassen van gerenommeerde merken en van een goede kwaliteit. 2e hands, en ook nieuwe designerproducten van de bekendste designers. Mode hoeft niet duur te zijn, en we verdienen het om te schitteren.

Dé modesite voor liefhebbers van luxe handtassen, kledij, schoenen en accessoires voor dames, maar ook schattige jonge meisjes en stoere jongens kledij, maar nu binnen betaalbaar handbereik. Je kan je keuze maken uit verschillende maten, kleuren, prijzen en merken.
We focussen op echtheid, een uitgebreide collectie en aantrekkelijke prijzen…

We wensen haar alvast veel succes.

veronique de cock webshop

De online shop kan je bereiken op volgend adres: http://www.veroniquescloset.be/