Stijlvolle horloges Liu Jo Luxury

Op de internationale horloge- en sieradenbeurs Baselworld 2015 presenteerde Nardelli Luxury; één van de belangrijkste spelers in de accessoiresector; zijn nieuwe collectie Liu Jo Luxury Time Collection. Vrouwelijke horloges met een innovatieve ‘Made in Italy’ stijl met vele mooie details.

De horloges van de collectie Liu Jo Luxury Time Collection zijn niet alleen bedoeld om de tijd af te lezen, maar het zijn ook echte modeaccessoires die de look van de vrouw voor iedere gelegenheid helemaal afmaken.  Ze worden sterk beïnvloed door de tendensen uit de modecollectie van LIU JO en richten zich op de elegante, moderne vrouw met glamour. De nieuwigheden die op Baselworld werden gepresenteerd draaien rondom vier trendsettende hoofdmodellen:

  • het romantische en schattige model Sophie
  • het multifunctionele en geraffineerde model Phenix
  • het elegante model vol glamour Tess,
  • en het zeer vrouwelijke en schitterende model Dancing.

horloge liujo sophieSOPHIE

Het model Sophie is de vertaling van een romantische stijl met een modern perspectief. Op de ring zit een strikje met witte kristalletjes die het horloge een heel persoonlijk tintje geeft. De wijzerplaat wordt verlicht door de schittering van de steentjes waaruit het logo bestaat.  Verkrijgbaar in goud, zilver en goudroze, met witte en zwarte wijzerplaat, en met leer in de seizoenskleuren.

Model :  TLJ 821 Steel – Verkoopprijs : vanaf 179 €. 

 

horloge liujo phenixPHENIX

Het model Phenix heeft een uitdrukkelijk, verfijnde stijl voor een ‘metropolitan’ vrouw.  Een klassiek en multifunctioneel horloge, waarvan de vorm doet denken aan mannenhorloges, maar dan in een heel vrouwelijk perspectief. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en de kleur van het Liu Jo logo past bij die van de kast. Op de ring zitten twee rijen kristalletjes. Verkrijgbaar met witte wijzerplaat in de uitvoeringen zilver en goud, en met zwarte wijzerplaat in de goudroze uitvoering.

Model : TLJ 850 Steel – Verkoopprijs vanaf 199 €.

 

horloges liujo tessTESS

Het model TESS heeft een krachtige en metropolitane stijl. Het spel van contrasten tussen de wijzerplaat en de horlogeband zorgt voor een heel bijzonder effect. De kleurschakeringen geven het horloge glamour : turkooizen met staal en fel fuchsia met goud. De look van de goudroze uitvoering is klassieker, met een witte of zwarte wijzerplaat, of in zilver met zwarte wijzerplaat.  Met zijn simpele en pure lijnen is dit horloge een elegant en altijd up-to- date accessoire. Op de wijzerplaat staat een logo met een textuureffect.

Model : TLJ 884 Steel – Verkoopprijs vanaf 139 €.

 

horloges luijo dancingDANCING

Het model Dancing is een armbandhorloge met dansende Swarovski kristallen. Een kleine heldere dansvloer, iedere dag geopend, voor vrouwen die houden van schitteren en bewegen, van elegantie en mode. Is het een nieuwe trendy club? Nee, het gaat over het nieuwe exclusieve horloge van Liu Jo: ‘Dancing’. Stel je een waterval van gekleurde kristallen voor, klaar om op het ritme van je bewegende pols mee te dansen. Het model heeft een leren band en een uurwerk vol losse glitters. Een topuurwerk voor de vrouw die van opvallende glamour houdt.

Mod. : TLJ 457 Leather – Verkoopprijs vanaf 199 €.

Tags: