Ontwerp je eigen zonnebril

Ben jij ook zo dol op het customizen van jouw accessoires? Adidas Originals eyewear lanceert een vernieuwend customize concept waarmee je je eigen gepersonaliseerde zonnebril kunt maken. Ga snel aan de slag!

Joepie! Binnenkort mag de zonnebril weer op. Dat betekent dat de winter al voor meer dan de helft achter de rug is. Gelukkig maar, want ik ben helemaal geen fan van het koude seizoen. Zodra de zon achter het stuur in mijn ogen schijnt, weet ik dat de lente op komst is. En dat vraagt natuurlijk om een nieuwe zonnebril. De zomerse monturen liggen al in de winkels, maar voor wie echt wil opvallen in de massa, heeft Adidas Originals een leuk concept bedacht.

Geef je zonnebril een eigen stijl

Met de online configurator op de Adidas Originals eyewear website kun je zelf een originele zonnebril samenstellen. Door te mixen en matchen met veren, monturen en filters in verschillende kleuren en vormen naar keuze, ontstaat een geheel eigen look. De losse onderdelen waarmee je aan de slag kunt, zijn geïnspireerd op de laatste trends en interpretaties van de jaren ’50, ’60 en ’70. Je eindresultaat krijg je te zien in een virtuele spiegel, via een webcam of de app. Hiermee kun je meteen checken of de stijl jou wel goed staat. Ik heb mijn creativiteit ook al even de vrije loop gelaten. Check het resultaat: zonnebril Adidas

Nieuwe Adidas-modellen

Daarnaast komt Adidas Originals eyewear nog met nieuwe modellen, waaronder de Sunset Beach en Cape Town, die in verschillende kleuren monturen en lenzen verkrijgbaar zijn. De Sunset Beach voor dames en Cape Town voor heren zijn geïnspireerd op het middelpunt van de zomer: de zon. Deze blikvangers trekken de aandacht dankzij het dynamische, frisse en transparante montuur. Beide nieuwkomers zijn extreem licht en comfortabel en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, transparant kaki, transparant donkerbruin en transparant blauw. De driehoekige uitsparing in de brilarmen, is een originele knipoog naar de surf- en zeilsport.

De nieuwe modellen van adidas Originals eyewear zijn gemaakt van uitzonderlijk licht SPX™ materiaal en hoogwaardige polycarbonaat-filters, die voor een optimaal draagcomfort zorgen. De brillen zijn krasbestendig en bieden honderd procent UV-bescherming. (Maar vooral dat ‘krasbestendige’ is voor mij soms zeer nuttig (bloos)…)

Katja Cloetens