Louboutins nu ook online te koop voor Belgen

louboutin roodGek van de superdeluxe pumps van Louboutin? Vanaf nu kan je ze simpelweg online bestellen!

De schoenen met de typische rode zool zijn al jaren een hype bij sterren, en spreken ook meer en meer gewone vrouwen tot de verbeelding. Maar voor een échte Louboutin store diende je wel naar steden als Parijs of Londen te gaan om een paar aan te schaffen.

Nu dus een Europese online shop, maar wanneer je ‘Belgium’ selecteert, is de site enkel in het Engels of Frans raadpleegbaar.

De site bestaat uit twee delen: ‘Boutique en ligne’ en ‘Louboutin World’. Het eerste uiteraard om snel te shoppen, de tweede geeft meer informatie rond de (aankomende) collecties, en vooral drukdoende animaties.

De shop wijst zichzelf uit, je kiest je favoriete paar (je kan ook handtassen bestellen), je duidt je schoenmaat aan en je klikt door naar het winkelmandje waar aan de hand van je postcode de verzendingskosten worden bijgeteld (levering gebeurd door DHL). Vervolgens haal je je kredietkaart maar boven, want goedkoop zijn de Louboutin schoenen niet.

Mogelijk te wijten aan het succes, maar toen wij de site testte liep alles nogal stroef en langzaam… we gaan ervan uit dat dit nog wordt opgelost.

http://eu.christianlouboutin.com/be_fr/