Door 12/09/2014 Lees verder →

Juwelenlabel Twice as Nice heeft nieuwe webshop

Nieuw, nieuw, nieuw! De website van het Belgische juwelenlabel Twice as Nice kreeg een hele make-over. Daarnaast lanceert het merk ook een nieuwe collectie voor het najaar. Shopplezier gegarandeerd dus.

Twice as Nice

Bestellen via de Twice as Nice webshop

Ben je op zoek naar statement pieces zoals grote creolen, opvallende halskettingen of brede armbanden? Of grijp je eerder naar mooie fijne juweeltjes in goud, rosé, zilver of met natuursteentjes? Twice as Nice heeft ze allemaal in de collectie zitten aan een betaalbaar prijskaartje.

Maak kennis met de nieuwe website van het Belgische juwelenmerk Twice as Nice. De nieuwe look en uitgebreide functionaliteiten moeten liefhebbers van accessoires nog meer shopplezier bezorgen. Want alle juwelen, maar ook de giftcheques, zijn voortaan verkrijgbaar via de webshop. Leveringen in België vanaf 70€ zijn gratis en je bestelling komt er aan in een luxueuze verpakking. Verzendtijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Misschien een goede cadeautip voor de komende feestdagen?

Accessoires voor het najaar

Twice as Nice Najaar 2014

De nieuwe Twice as Nice-collectie voor het najaar bevat opvallende statement pieces. Ze zijn groot, weelderig en een tikkeltje barok. De kleurrijke oorbellen, kettingen en armbanden vormen zo de eyecatcher van je outfit.

Niet helemaal overtuigd? Op de webshop vind je nog andere thema’s zoals de Disney Inspired collectie: deze Micky figuren zijn net een beetje anders. Een feather collection voor wie van veertjes houdt of de Infinity reeks voor oneindige combinaties. Tot mijn favorieten behoort alvast ook de Black collection.

Ontdek het zelf op www.twiceasnice.be

Katja Cloetens

Geplaatst in : Shopping, Webshop

Comments are closed.