Astrid Bryan lanceert webshop

Astrid Bryan weet hoe ze haar naam doet klinken, dat bewijst ze met haar gloednieuwe webshop. Of je nu fan bent van de Vlaamse schone met Hollywoodallures of niet, een webshop is altijd leuk.  

Wat begon als een deelname aan het televisieprogramma Vlaamse Hollywoodvrouwen, eindigde met een persoonlijke reality soap Astrid in Wonderland en een uitgebreide fanclub. De Antwerpse brunette die in Los Angeles een luxeleventje leidt, weet maar al te goed hoe ze die verworven roem kan omzetten in goud. En wellicht krijgt ze daarbij alle hulp van ‘haren John’, CEO van een Amerikaanse zakenbank. Naast de televisiereeks op Vijf bracht ze immers ook al een eigen kleding- en schoenenlijn, een nagellakcollectie, een CD en een biografie op de markt. Al die dingen zijn vanaf nu ook te koop op haar splinternieuwe webshop, www.astridinwonderland.be.

Ikzelf ga niet meteen lopen janken als ik een aflevering van Astrid in Wonderland gemist heb (eerlijk gezegd heb ik er zelfs nog nooit één volledig gezien). Maar haar gekke bekken, grappig taaltje en spontaniteit kunnen wel op mijn sympathie rekenen. Ik was dus wel een beetje  benieuwd welke items je allemaal in de nieuwe webshop kunt vinden. Het werd al snel duidelijk: kleurencombinatie zwart, roze en wit is troef. Niet jouw favoriete mix? Dan hoef je al niet weg te surfen. Hou je wel van een vleugje glamour & chic? Dan kan een ‘Designed By’ of ‘Chosen By Astrid’ item je misschien wel bekoren. In ieder geval, zowel de schoenen als de jurkjes zijn niet echt goedkoop! De peep toes kosten 290 euro en de sandalen zelfs 319 euro. Voor een kleedje betaal je tussen 339 en 435 euro, maar dan heb je natuurlijk wel een ‘amaaaaazing’ outfit. Niet genoeg centjes? De nagellakjes van O.P.I. zijn misschien een goedkoper alternatief. In ieder geval, misschien moet ik ook eens nadenken over een ‘Designed By Katja’ webshop. Dat lijkt me zo cool!

Katja Cloetens