BodySculptor, al slapend afslanken

De lente is in het land en bijna alle vrouwen beginnen nu al te mijmeren van een mooi silhouet voor de komende zomermaanden. Een kledingmaatje minder, dromen we daar niet allemaal van? In plaats van intensief te gaan sporten of stevig te diëten, kun je nu al slapend slank worden…

Producent Cosmosoft ontwikkelde een aangename, efficiënte en medisch onderbouwde methode in de strijd tegen overgewicht, abdominale obesitas, te hoge cholesterol, cellulitis, ‘love handles’ en andere medische en esthetische aspecten van het lichaam. Bovendien combineert dit unieke toestel het nuttige aan het aangename.

Hoe werkt het ?

Door extreme lage frequentievelden trekken de spieren onderhuids samen en zorgen op die manier voor de vetafbraak en het centimeterverlies. De ingebouwde lymfedrainage voert het vocht af en de afvalstoffen. Bovendien geeft de behandeling op de huid een verstevigend effect.

bodysculptore vermageren afslanken

Verstevig je huid

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet en kleine uitzakkingen beginnen zichtbaar te worden. Haast niemand ontsnapt aan het fenomeen van een verslapte huid, zowel slanke als minder slanke vrouwen. Onze dagelijkse levensstijl speelt hierin een zeer belangrijke rol. Maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan namelijk in voor de huidspanning en textuur.

Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging.

BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

Afslanken

1) Innovatie door bio-medisch onderzoek

De BodySculptor is een modern en efficiënte afslanktechnologie. Door het effect van bio-magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd met een efficiënte drainage.

De therapie combineert een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

2) De efficiëntie van extreem lage frequente velden (E.L.F. of Extreme Low Frequency, < 100Hz) – Gladde spieren

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men het merkt. De samentrekking gebeurt immers onderhuids, op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa-energierelatie). Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen, die dan verder via het lymfenstelsel worden afgevoerd. Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese.

De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een hoog energieverbruik !

  • 30 minuten BodySculptor = een verbruik van ca. 650 kCal !
  • 40% van de dagelijkse energiebehoefte wordt verbruikt door gladde spieren.

 

energieverbruik calorieen

3) De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie – Lymfevatenstelsel

De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van :

  • de vrijgemaakte vetzuren dankzij de therapie met lage frequente velden.

Maar het stimuleert ook :

  • de afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen.

Deze behandeling biedt bijzonder duurzame resultaten ten aanzien van cellulitis en zware of vermoeide benen. De BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als de vochtophoping. Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. De BodySculptor is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam. De meeste BodySculptor-gebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

4) Alle lichaamszones

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel gelaat, kin & armen heupen, buik en taille, dijen, knieën en kuiten.

5) Te verwachten resultaten

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

  • 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten
  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
  • 2,7 cm op het niveau van de knieën
  • 3,9 cm op niveau van de dijen.

Zelfs 14 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is, dus dit systeem biedt ook een concreet duurzaam resultaat.

6) Geschikt voor iedereen

Dit is dé oplossing om af te slanken en zich fitter te voelen en is bovendien gericht op alle lichaamszones ! Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen en bovendien voor jong en oud.

De resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen – 2 sessies / week (4 à 6 weken)

EXPRESS KUUR : 12 behandelingen – 1 sessie / dag (2 weken)

8) Onderhoudsbeurten

De resultaten met BodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Om de stofwisseling op gang te brengen, dient men in de eerste fase 2 tot 3 keer per week de behandeling te volgen.

Na de afslankfase wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van een 20-beurten kaart. De frequentie varieert dan van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken. Met een twintig beurtenkaart kan men dus een half jaar tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

9) Voeding = geen dieet nodig

Er is geen specifiek dieet verbonden aan de BodySculptor therapie. Niettemin wordt er aangeraden om na de behandeling geen koolhydraten te eten, een gezonde voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ’s avonds liefst een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die het wensen kan er ook extra voedingsadvies gegeven worden. Een ideale aanvulling is het NutriSculptor gamma dat bijdraagt tot een energieleverende stofwisseling en helpt bij duurzaam gewichtsverlies zonder jojo-effect.

10) Persoonlijke begeleiding via de instituten

De studio’s die een BodySculptor behandeling aanbieden, beschikken allen over een uitgebreide kennis en kunnen je perfect verder begeleiden. Elke studio volgt jaarlijks verschillende meetings en workshops omtrent de BodySculptor, aangeboden door de distributeur DJ Medical. Zij zijn de ideale raadgevers omtrent voedingsadvies en bewegingstherapie. U vindt ze terug op www.bodysculptor-benelux.com.

Resultaten en medisch onderzoek

bodysculptore resultaten

  • Een gerandomiseerde dubbelblinde studie die werd uitgevoerd bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 stelde een gemiddeld verlies van een tailleomtrek van 6 cm vast.
  • Een tweede studie met DNA-chip heeft kunnen aantonen dat de sessies van BodySculptor® niet waarneembare spiercontracties van de gladde spieren veroorzaken.

BodySculptor is een gecertificeerd medisch apparaat. Het wordt geklasseerd als een niet-invasief chirurgisch apparaat.

ACTIE: Slank de zomer in en genieten van de Belgische kust

De consument geniet dit voorjaar van een zeer interessante actie ! Combineer een kledingmaatje minder en krijg een gratis verblijf in de koningin der badsteden, Oostende. Nu bij de aanvang van een BodySculptor kuur van 12 beurten ontvangt de deelnemer een gratis verblijf in het exclusieve Thermae Palace te Oostende. De deelnemende BodySculptor studio’s zijn terug te vinden via www.bodysculptor-benelux.com.