Musthave: tasje met batterijoplader

Ben jij een stevige smartphone gebruiker of neem je graag veel foto’s? Dan erger jij je ongetwijfeld aan de beperkte werktijd van die hippe mediatoestellen. Deze musthave van Ciao Tutti veegt je lege-batterijen-problemen van de baan.

Ciao Tutti

Hoe handig! Een batterijoplader (in trendy vorm btw!) die je altijd bij je hebt. Het Belgische label Ciao Tutti heeft immers dé oplossing gevonden voor lege batterijen onderweg, op reis of op festivals. Het accessoiremerk brengt tasjes in een strak design die rond de heup of aan de schouder gedragen kunnen worden.

In de tasjes zit een batterij met zonnecellen in een aparte binnenzak opgeborgen en waarop elektronische toestellen zoals een smartphone of fototoestel aangesloten kunnen worden. Om een optimale werking te garanderen wordt de batterij best eerst volledig via het stopcontact opgeladen. Met direct zonlicht kan de opgeslagen energie aangevuld worden.

Hét heuptasje voor op vakantie

Naast de tasjes met (of zonder) batterij zijn er ook miniheuptasjes met diverse prints beschikbaar die zowel voor hem als voor haar geschikt zijn. Ideaal om kleingeld, betaalkaarten en een smartphone op een veilige en gemakkelijk bereikbare plaats te bewaren.

Voortaan mag je je oplaadkabel vergeten. Zolang je maar dit leuke accessoire bij je hebt.

De prijzen komen op €55 voor de miniheuptasjes, €65 voor de grotere heuptas zonder batterij en €99 voor de tas met batterij.

Katja Cloetens