Handige myShopi app verzamelt al je klantenkaarten

Puilt jouw handtas of portefeuille ook uit van al die klantenkaarten? Sta je regelmatig voor de kassa bedenkend dat die ene kaart nu net nog in je andere handtas steekt? De myShopi app lost het allemaal voor je op.

myShopi app

Ja, ik heb (wellicht net zoals alle andere vrouwen) misschien 20 handtassen (of meer…bloos…) en ik heb er een sport van gemaakt om regelmatig te wisselen van tas. Die ene kleur past immers beter bij die ene outfit en dat speciale formaat is handiger voor die speciale gelegenheid. Je kent dat wel! Maar door al dat gewissel durven er wel eens wat spulletjes verloren te gaan: oorbellen die in een zijvakje blijven steken, haarspeldjes die ik niet heb overgeladen, en … klantenkaarten die ik ‘misschien toch niet meteen nodig heb’. Maar uiteraard zijn het dan net die kaarten die je wel nodig hebt. En dan sta ik daar schoon aan de kassa te wachten tot de verkoopster mijn naam in hun systeem heeft teruggevonden (of stond de kaart nog op naam van mijn mama?). Herkenbare situatie voor heel wat winkelende dames die op deze manier kortingen en punten mislopen bij hun favoriete winkel, n’est-ce pas? Tijd dus voor een oplossing!

Vul je myShopi app met je klantenkaarten

Het euvel valt perfect te voorkomen met een kleine (pijnloze) digitale ingreep: je opent je myShopi app, scant de barcode van je klantenkaarten met je smartphone en klaar! De volgende keer dat je aan de kassa staat – met eender welke handtas en met heel wat minder plastic op zak – volstaat het om je smartphone te laten lezen aan de scanner. Dat er een knappe kassier op je staat te wachten, kunnen we helaas niet garanderen, maar als hij er staat zal je in elk geval meer plaats hebben in je handtas om zijn telefoonnummer te stokkeren.

Proberen? Download de populaire myShopi app en zet je klantenkaarten erin. http://www.myshopi.com/nl-be/download-myshopi

Katja Cloetens