Handig: met je laptopkussen in de zetel

Nu het buiten kouder wordt en het ’s avonds weer gezellig is om in de zetel te zitten biedt een laptopkussen uitkomst. Deze zorgt er namelijk voor dat je ook in je zetel comfortabel kunt werken, lezen of een spelletje kunt spelen. 

 
laptopkussenVoor wie regelmatig met de laptop of tablet op schoot is zit een laptopkussen eigenlijk onmisbaar. Het kussen zorgt ervoor dat je de laptop niet meer vast hoeft te houden. De handen blijven vrij, terwijl voorkomen wordt dat het apparaat op de grond glijdt. Bovendien beschermt het kussen de huid tegen warmtestraling, wat veel huidproblemen kan voorkomen. De flexibele, zachte onderzijde vormt zich perfect naar het lichaam en zorgt voor voldoende ventilatie. Aan de bovenkant heeft het laptopkussen een stevige ondergrond en een houten omlijsting waardoor niet alleen de laptop ondersteund wordt, maar ook de pols.

Niet alleen voor de laptop

Een laptopkussen is niet alleen ideaal voor wie graag in de zetel werkt met een laptop. Ook bij het gebruik van een tablet, mobiele telefoon of boek is dit kussen prima te gebruiken. Zelfs eten in je zetel of een ontbijtje op bed gaat voortaan zonder knoeien dankzij dit handige kussen. Ook is het ideaal om te gebruiken als tafeltje voor kinderen achter in de auto, tijdens bijvoorbeeld een langere reis. Tekenen of het spelen van een spelletje wordt daarmee makkelijker, waardoor de reis voor iedereen fijner verloopt.

De laptopkussens kosten € 19,95 en zijn verkrijgbaar in diverse dierenprints. Van schattige konijnen en kittens tot stoere rendieren en een grappige ezel.

Bijzondere computer gadgets

De laptopkussens zijn niet alleen erg leuk om voor jezelf te kopen. Het zijn tevens ideale cadeaus voor wie graag ’s avonds op de bank leest, eet of werkt. Kadogalerie heeft ook andere computer gadgets, zoals de USB hubs in de vorm van een badeend of een robot, de muis en muismat die eruit zien als een pizza of de USB lamp in de vorm van een schemerlamp. Zo’n cadeau kan elke computerliefhebber waarderen. Daarnaast is het ook een origineel en grappig cadeau voor Sinterklaas en kerst! Online te bestellen bij kadogalerie.nl/.

Tags: