Door 16/07/2016 Lees verder →

  24 juli = International Tequila Day !

  tequilaZondag 24 juli is het Internationale dag van de tequila. Dat wil ultra-premium tequilamerk Patrón uiteraard niet ongezien voorbij laten gaan…

  De wereldwijde populariteit van premium tequila stijgt zienderogen de jongste jaren. De versatiliteit van Patrón maakt dan ook dat hij feilloos matcht in zowat elke klassieke cocktail; of die nu initieel met vodka, rum of whisky werd bedacht.

  Patrón Bloody Maria

  Ter ere van International Tequila Day creëerde Patrón de Bloody Maria: een hedendaagse twist op de iconische Britse cocktail waarin vodka werd vervangen door Patrón Silver. Deze Bloody Maria laat zich perfect smaken tijdens een brunch met vrienden en kan eenvoudig thuis worden gemaakt.

  Tequila Patron Bloody Maria

  Ingrediënten:

  • 40 ml Patrón Silver Tequila
  • 110 ml tomatensap
  • 15ml vers citroensap
  • Een paar druppels  Worcestershire sauce en Tabasco naar smaak
  • Eventueel een lepeltje mierikswortel
  • Zout en versgemalen zwarte peper

  Werkwijze:

  Meng de ingrediënten in een glas en giet het enkele malen over in een ander glas om alles goed te mengen. Giet door een zeef in een met ijs gevuld, hoog glas, dat je eventueel eerst voorzag van een zoutrandje. Werk af met een stengel selderij en een partje citroen.
  Summary
  Internationale Tequila Day
  Article Name
  Internationale Tequila Day
  Description
  Zondag 24 juli is het Internationale dag van de tequila. Dat wil ultra-premium tequilamerk Patrón uiteraard niet ongezien voorbij laten gaan…
  Author
  Publisher Name
  Amable.be
  Publisher Logo
  Geplaatst in : Culinair, Eten & drinken