Door 28/12/2014 Lees verder →

  The Sweet Box: snoepjesjuwelen in een doosje

  Olivia des Cressonnières, geboren en getogen in België,  38 jaar oud, en in het bezit van een diploma economie & gemmologie. Ze is gepassioneerd door kleuren, edelstenen, schilderen en reizen. Na meer dan 10 jaar werken in een internationale consulting firma, begon ze vanuit haar passie voor edelstenen en juwelen na te denken over het ontwikkelen van haar eigen business plan, net toen ze op het punt stond om te verhuizen naar Dubai. Even later was The Sweet Box geboren.

  the sweet box juwelen macarons

  Concept

  The Sweet Box is een doos vol ringen die doet denken aan een doosje vol snoepjes of een doos chocolaatjes. Je kan ze enkel
  dragen, maar ook met 4 of 5 ringen tegelijk. Elke dag kan je dus kiezen voor een nieuwe combinatie, naargelang je stemming. Dit keer is het thema van The Sweet Box ‘macarons’, maar volgende collectie zal het weer iets anders zijn.

  Elke ring kreeg een snoepjesnaam en staat voor een bepaalde emotie: liefde, bescherming, geluk en energie,…
  De ringen zijn beschikbaar in wit, geel en roze goud van 14k en er zijn 9 verschillende kleuren van steentjes. Je kan kiezen voor een doosje met 4 of 9 ringen. Een ring kost 230 euro.

  the sweet boxDe verpakking is ook een heel belangrijk onderdeel van het Sweet Box concept. Bij elke aankoop krijg je een mooie luxe sieradendoos met een leuke shopper erbij. De ringen zijn verkrijgbaar in een groot arsenaal van kleuren en de verpakking wordt daarop afgestemd.

  Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen aan de liefde van je leven, je mama of BFF.

  The Sweet Box collectie wordt verkocht bij L-Square: 32, Place du Grand-Sablon, 1000 Brussel (www.l-square.be) en via The Sweet Box online webshop.

   

  Geplaatst in : Nieuw in de winkel, Shopping